Diensten
Ruud Burggraaff Landschapsverzorging  |   Botsholsedijk 3A  |   3646 AA Waverveen  |   06 - 29 08 00 08
Een greep uit onze vele diensten

Maaibeheer
Wij zijn gespecialiseerd in het maaibeheer van schraalland in natte en droge natuurterreinen. Met een uitgebreid machine park van klein tot groot materieel en een ruime ervaring kunnen wij elk terrein aan. Tevens kunnen wij het gewas afruimen door het gewas in het terrein op broedhopen te zetten of desgewenst  voeren wij het gewas af naar de compostering of het gewas wordt verwerkt als bioĞ»nergie.

Natuurherstel
Voor diverse natuurorganisaties voeren wij verschillende natuurherstel en inrichting  projecten uit. Enkele voorbeelden zijn het rooien van houtopslag zodat er weer schraalland ontstaat. Plaggen van de voedselrijke toplaag om schraalland te creĞ»ren met zeldzame planten groei  tot gevolg.

Schonen van watergangen.
Wij doen jaarlijks watergangen, vennen en vijvers opschonen zowel handmatig als machinaal ter bevordering van de doorstroming  en om vijvers  open te houden.
Wij schonen de watergangen, vennen en vijvers met de hand op daar waar geen machine kan komen of als desgewenst bepaalde waterplanten en insecten gespaard dienen te worden.
Als de watergangen, vennen of vijvers te ondiep zijn geworden door slip vorming kunnen wij deze uitbaggeren en het baggerslip ter plaatsen verwerken of desgewenst afvoeren.

Boomverzorging
wij slopen complete bomen inclusief verwijderen van de stronken maar ook  het snoeien van bomen met en afzetten van hakhout behoren tot onze diensten. Met een verscheidenheid aan machines van kettingzaag tot snipperraar  en stronkenfrees voeren wij elke boomverzorgings klus uit.

Grond weg en waterbouw
Ook in de grond weg en waterbouw voeren wij verschillende activiteiten uit zoals egalisatie werk maar ook het ontgraven van grond, straatwerkzaamheden en schoeingwerk behoren tot onze diensten.
Klik op de foto voor ons materieel
Klik hier voor onze projecten